Ledlijnen

LED vloeren

LED vloer Powered By LumenArt

Met één druk op de knop kunt u kiezen welke sport of spel u wilt spelen. De ledlijnen kunnen in elke gewenste kleur verlicht worden en bewegen op het ritme van de muziek. Daarnaast kan de LED vloer gecertificeerd worden met dezelfde certificatie als de ‘standaard’ sportvloer. Wij blijven altijd bezig met innoveren en denken graag mee met uw ideeën of wensen.

Wij hebben al vele jaren ervaring in het maken van interactieve LED vloeren. De belangrijkste drijfveer achter dit concept is kinderen op een speelse manier meer te laten bewegen. Dit doen we door in te spelen op de beleving tijdens het sporten en daarmee een unieke plek te creëren.

De LED vloer is een sportvloer waarbij de lijnen worden opgelicht door middel van ledverlichting. Deze nieuwe innovatie op het gebied van vloeren geeft een compleet nieuwe dimensie en beleving. Daarnaast biedt de innovatieve manier van belijning veel voordelen:

  • Een échte eyecatcher.

  • Het faciliteren van professionele video opnames wordt eenvoudiger in sportaccommodaties.

  • Vele nieuwe en interactieve spelmogelijkheden in verband met projectors.

  • Het biedt ongekende mogelijkheden voor mensen met een visuele handicap.

  • Meer rust op de vloer, doordat alleen de benodigde lijnen zichtbaar zijn.

  • De intrinsieke en groepsmotivatie wordt gestimuleerd.

  • Volledig naadloos, dus ideaal om schoon te maken.

Bekijk de video van iSpace Sports

Zij kozen al voor LumenArt

Signify

LumenArt is voor mij een flexibel, kundig en klantvriendelijk bedrijf die door de medewerkers zowel op kantoor als op locatie hun jarenlange ervaring met verlichting gebruiken om samen met de klant een licht oplossing te bedenken die iedereen tevreden stemt. Het is iedere keer weer een verrassing om met LumenArt samen te werken.

Sportbedrijf Drachten

Bij de realisatie van de 2 iSpace Sport gymzalen hier in Smallingerland, was LumenArt betrokken bij de aanleg en programmering van de LED-belijning in de vloeren. Bij elke vraag of uitdaging komen ze vlot met een praktische oplossing of springen ze in de auto en helpen ze op locatie. Kortom, zeer betrokken en betrouwbaar.

Pulastic

LumenArt en Pulastic: innovatief partnership. De handen ineen slaan om grensoverschrijdende producten te ontwerpen. Dat kenmerkt de wijze waarop Pulastic en LumenArt samenwerken. Kwaliteit en innovatie zijn daarbij doelstellingen, open en eerlijke communicatie de sleutelwoorden.

Nuttige & Beeldende Kunst

LumenArt luistert goed, staat open voor hele nieuwe dingen, denkt mee én steekt de handen uit de mouwen. Creativiteit en een perfecte uitvoering.

Reflex Sports, UK

We are proud to be your partner here in UK and further away also!

Venso Ehitus, Baltics

LED SOLUTIONS THAT WORK! With Guarantee!