We komen graag met u in contact

Heeft u vragen over onze verlichtingsinstallatie, onderhoud, ledvloeren, Yacht Steps of specials?

Voor algemene vragen kunt u ons bereiken op:
06 – 55 55 10 03 of 06 – 53 24 48 23.

Voor vragen over administratie, planning en facturatie kunt u ons bereiken op: 06 – 21 36 94 11.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@lumenart.nl of vul onderstaand contactformulier in. We komen graag met u in contact!

Contact

  Kantooradres

  Spurkstraat 88
  5258 VJ – Berlicum

  Werkplaats en afleveradres

  Rooseveltlaan 8
  5466 AB – Veghel

  Zij kozen al voor LumenArt

  Signify

  LumenArt is voor mij een flexibel, kundig en klantvriendelijk bedrijf die door de medewerkers zowel op kantoor als op locatie hun jarenlange ervaring met verlichting gebruiken om samen met de klant een licht oplossing te bedenken die iedereen tevreden stemt. Het is iedere keer weer een verrassing om met LumenArt samen te werken.

  Sportbedrijf Drachten

  Bij de realisatie van de 2 iSpace Sport gymzalen hier in Smallingerland, was LumenArt betrokken bij de aanleg en programmering van de LED-belijning in de vloeren. Bij elke vraag of uitdaging komen ze vlot met een praktische oplossing of springen ze in de auto en helpen ze op locatie. Kortom, zeer betrokken en betrouwbaar.

  Pulastic

  LumenArt en Pulastic: innovatief partnership. De handen ineen slaan om grensoverschrijdende producten te ontwerpen. Dat kenmerkt de wijze waarop Pulastic en LumenArt samenwerken. Kwaliteit en innovatie zijn daarbij doelstellingen, open en eerlijke communicatie de sleutelwoorden.

  Nuttige & Beeldende Kunst

  LumenArt luistert goed, staat open voor hele nieuwe dingen, denkt mee én steekt de handen uit de mouwen. Creativiteit en een perfecte uitvoering.

  Reflex Sports, UK

  We are proud to be your partner here in UK and further away also!

  Venso Ehitus, Baltics

  LED SOLUTIONS THAT WORK! With Guarantee!