Verlichtingsonderhoud & installatie

Installatie & onderhoud

Onze kracht zit in de inventieve oplossingen die wij aandragen voor specifieke verlichtingsprojecten, zoals industriële en bijzondere verlichting in winkels. We installeren en onderhouden de verlichting met de beste kwaliteit en garantie.

Wat doen wij nog meer?

  • Complete ombouw van uw verlichting naar ledverlichting.

  • Volledige verlichting bijpassend in uw winkelinrichting

  • Toeleveren van verlichting voor fabrikanten en installateurs.

  • Uitlichten van kerken, aanlichten van gevels, vluchtwegsignalering, wegdekverlichting en balustrade verlichting.

  • Speciale toepassingen van verlichting in landschap of toepassing van verlichting in beeldende kunst.

  • Maken van een lichtplan en lichtberekening.

  • Ontwerpen en produceren van speciale armaturen en inrichting.

  • Daarnaast staan we altijd open voor innovatieve ideeën! Voor meer uitleg over onze projecten, neem gerust contact met ons op.

Zij kozen al voor LumenArt

Signify

LumenArt is voor mij een flexibel, kundig en klantvriendelijk bedrijf die door de medewerkers zowel op kantoor als op locatie hun jarenlange ervaring met verlichting gebruiken om samen met de klant een licht oplossing te bedenken die iedereen tevreden stemt. Het is iedere keer weer een verrassing om met LumenArt samen te werken.

Sportbedrijf Drachten

Bij de realisatie van de 2 iSpace Sport gymzalen hier in Smallingerland, was LumenArt betrokken bij de aanleg en programmering van de LED-belijning in de vloeren. Bij elke vraag of uitdaging komen ze vlot met een praktische oplossing of springen ze in de auto en helpen ze op locatie. Kortom, zeer betrokken en betrouwbaar.

Pulastic

LumenArt en Pulastic: innovatief partnership. De handen ineen slaan om grensoverschrijdende producten te ontwerpen. Dat kenmerkt de wijze waarop Pulastic en LumenArt samenwerken. Kwaliteit en innovatie zijn daarbij doelstellingen, open en eerlijke communicatie de sleutelwoorden.

Nuttige & Beeldende Kunst

LumenArt luistert goed, staat open voor hele nieuwe dingen, denkt mee én steekt de handen uit de mouwen. Creativiteit en een perfecte uitvoering.

Reflex Sports, UK

We are proud to be your partner here in UK and further away also!

Venso Ehitus, Baltics

LED SOLUTIONS THAT WORK! With Guarantee!