Lumenart
Header

Meer dan licht alleen

Lumenart verlichting

Privacyverklaring van Lumenart

Deze privacyverklaring is een bedoeld om inzicht te geven in de manier waarop Lumenart omgaat met de privacy van klanten, prospects en bezoekers. Lumenart is gevestigd in Berlicum en vindbaar in de Kamer van Koophandel onder nummer 16083742. Met deze privacyverklaring en de genomen maatregelen voldoen we aan de regelgeving aangaande de AVG-privacywet (Algemene verordening gegevensbescherming).

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom

Gegevens van klanten

Van onze klanten verzamelen we alleen de noodzakelijke gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitoefenen. Deze gegevens bestaan uit de NAW gegevens van bedrijven, naam contactpersoon, bankgegevens, belastingnummer, kvknummer en e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om te communiceren met de klanten en prospects en voor de noodzakelijke administratie.

Contactformulieren op website

Wanneer een contactformulier op Lumenart wordt ingevuld dan vragen wij minimale informatie bestaande uit een naam, plaats, telefoon en e-mailadres. Deze gegevens worden bewaard voor het geven van informatie en het beantwoorden van vragen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Pagina’s op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen, bijvoorbeeld Youtube en Google Maps. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich hetzelfde alsof de bezoeker die website bezoekt. Die websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we jouw data delen

De persoonsgegevens die we van onze klanten en prospects ontvangen zullen we zo min mogelijk delen met derden. Wij hebben daar geen plannen voor en zien ook geen reden om dit in de toekomst te starten.

Voor de boekhouding zullen de noodzakelijke gegevens van klanten worden gedeeld met de accountant en hun administratie software WYZR.

Hoe lang we jouw data bewaren

Voor de periode die de overheid en belasting heeft aangegeven dat administratie dient te worden bewaard.

Welke rechten je hebt over je data

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur een e-mail met deze aanvraag naar arjan@lumenart.nl.

Hoe we jouw data beveiligen

Bij Lumenart maken wij gebruik van een versleutelde SSL-verbinding op onze website om te voorkomen dat bezoekersdata lekt.

Op het gebied van beveiliging worden gegevens opgeslagen op een met wachtwoord beveiligde server.

Onze website is door Farla Webmedia bewerkt om te voldoen aan de AVG-privacywet.

footer

WebShop