Lumenart
Header

Meer dan licht alleen

Lumenart verlichtingsonderhoud

Verlichtingsonderhoud

Zoals u ongetwijfeld weet, vergt ook verlichting onderhoud. Maar wanneer is uw verlichting aan onderhoud toe? Op deze vraag kan Lumenart u een passend antwoord geven. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren, en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud van uw verlichting en lampen aan ons over en u heeft één zorg minder.

Hierbij een aantal onderhoudsvormen aan verlichting en lampen zoals wij u deze kunnen bieden:

Groepsremplace is een van de vele vormen van onderhoud aan verlichting lampen. Groepsremplace betekent preventief onderhoud aan uw bestaande verlichting, zoals de plafond wanden verlichting. Dit doen wij door middel van het groepsgewijs vervangen van lichtbronnen binnen een afdeling, ruimte, gebouw of bedrijf.

Incidenteel verlichting onderhoud is een andere veel voorkomende vorm van onderhoud aan plafond wanden verlichting. Hierbij controleren wij regelmatig alle verlichting en vervangen wij alleen die lampen die daadwerkelijk zijn uitgevallen.

Zorgeloos lichtplan is een combinatie van beide systemen. Hierbij hanteren wij de doelstelling de verlichting dusdanig te onderhouden, dat alle activiteiten en problemen m.b.t. het onderhoud van de plafond wanden verlichting van de opdrachtgever worden overgenomen. Het totale onderhoud wordt in kaart gebracht, zodat een transparant onderhoudssysteem ontstaat.

Welke vorm u ook kiest: Lumenart draagt zorg voor een onderhoudssysteem dat past binnen uw bedrijf of situatie. Naar de kosten wordt scherp gekeken, u weet dan ook vooraf exact wat de kosten voor het onderhoud van uw verlichting zijn. U betaalt altijd per vervangen lichtbron en de prijs is in veel gevallen zelfs lager dan uw huidige inkoop van de "kale" lichtbronnen. Wij leveren voor deze prijs niet alleen de lichtbron, maar daarnaast nog vele diensten die bij deze prijs inbegrepen zijn.

Zoals:
Het plaatsen van de lichtbron
Het reinigen van het armatuur
Het afvoeren en milieu vriendelijk verwerken van de lichtbron
Garantie voor de levensduur van de lichtbron

Voor meer informatie over onderhoud van verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

footer

WebShop