Lumenart
Header

Meer dan licht alleen

Lumenart verlichting

Noodverlichting

Naast uw gewone verlichting is natuurlijk ook noodverlichting aan onderhoud onderhevig. Meer nog dan dat, u heeft de verplichting uw noodverlichting goed te onderhouden. Dit bent u in eerste instantie verplicht aan uzelf maar zeker ook aan officiƫle instanties. Het onderhouden van noodverlichting is meer dan alleen controleren of de lamp die aanwezig is brandt. De noodverlichting dient ten allen tijden te functioneren om in noodsituaties dat te doen waarvoor het gemaakt is: het aangeven en verlichten van de vluchtweg.

NoodverlichtingEr zijn diverse normen opgesteld om als richtlijn te dienen voor het onderhoud van noodverlichting. Door deze normen bent u er zeker van dat uw noodverlichting wordt onderhouden op een wijze die u de garantie geeft dat uw noodverlichting ook adequaat blijft functioneren. Het testen van de installatie, levensduur van de noodverlichting en de voedingssystemen van de noodverlichting is daar een belangrijk onderdeel van en wordt door onze installateur verlichting professioneel uitgevoerd. Maar ook het in een logboek vastleggen van alle reparaties, controles en testen is van belang om het geheel overzichtelijk te maken voor instanties als brandweer en overheid.

Lumenart kan deze zorg voor het onderhoud van uw noodverlichting van u overnemen. Wij worden hierbij ondersteund door verschillende grote leveranciers van noodverlichting en door de instanties die op de hoogte zijn van de normering en wettelijke eisen. Zo is Lumenart ook in noodsituaties uw partner!

footer

WebShop