Lumenart
Header

Meer dan licht alleen

Lumenart verlichting

Over ons

Verbalight verlichting is een onderhoudsbedrijf met een klantgerichte en flexibele instelling. Wij zijn in staat om op een creatieve manier een oplossing te vinden voor iedere uitdaging op het gebied van verlichting in de verlichting industrie en als professionele installateur van verlichting deze ten uitvoer te brengen.

Beter in verlichting

Verbalight is bekend bij vele ondernemingen, van klein tot groot. Wij dragen al geruime tijd zorg voor het leveren en plaatsen van verlichting en/of noodverlichting van bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Zo verzorgen wij industriƫle verlichting, winkel verlichting, maar ook bij retailbedrijven, sportcentra, kantoren en non-profit instellingen zoals de gezondheidszorg en defensie. Deze diversiteit aan opdrachtgevers geven een goed beeld van de mogelijkheden die Verbalight u te bieden heeft. Wij garanderen u een passende verlichting.

Gezocht installateur verlichting

Veel bedrijven zijn op zoek naar een goede installateur van verlichting. Verbalight is daar bij uitstek de beste partner voor. Daarnaast zit de kracht van Verbalight in de inventieve oplossingen die wij aandragen voor specifieke verlichting projecten, zoals industriƫle verlichting en bijzondere winkel verlichting.

Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van

Voor meer informatie over verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen.

footer
FlickrFlickr


Contact
Route
Sitemap

WebShop